Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Hybrider og Blandingsraser

Go down 
AvInnlegg
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Hybrider og Blandingsraser Empty
PosteTema: Hybrider og Blandingsraser   Hybrider og Blandingsraser Icon_minitimeLør Des 25, 2010 9:02 pm

Noen litt strenge regler, men de burde være enkle å følge. Det kryr av forskjellige raser på Belora, noen lever kanskje i harmoni med hverandre, men det er ikke dermed sagt at genene deres går like godt sammen. Her står det forklart om hvilke raser som faktisk kan få barn og hvilke raser som på liv og døde ikke kan det - og hvorfor. Noen raser kan kanskje gå sammen, men på grunn av deres samfunn og meninger er det ikke dermed sagt at det finnes så mange barn av disse rasene. Noen unntak vil likevel bli akseptert.

Catriander:

Får kun barn med de av sin egen rase. En Catriandekvinne kan ikke bære barnet til noen andre enn en annen Catriande, og en Catriandemann kan heller ikke befrukte noen andre enn Catriander. Noen vil kanskje innbille seg at Catriander og mennesker kan få sjarmerende nekomimi-barn, men det er da rett og slett umulig - og skulle genene av en eller annen utenomjordisk grunn blandes, ville barnet blitt langt ifra et vakkert syn og dødd innen en kort stund etter fødselen. Sånn er det.

Azzarer:

Som Catriander får de kun barn med sin egen rase. Selvfølgelig på grunn av biologiske grunner, men der igjen er det ekstrem liten sannsynlighet at en Azzare ville fått barn med noe annet enn en Azzare, uansett. Myter sier at så mye som étt barn har blitt født som avkommet til en Azzare og et menneske, en gave fra guden Azzloa, men dette barnet døde timer etter fødselen.

Vandøde:

Nærmest sjokkerende nok er det faktisk mulig for Vandøde å få barn med alver og mennesker - det kommer helt an på hvor død den vandøde er. Det er vandøde som rett og slett er døde tvers igjennom, og det er vandøde som fremdeles har noe liv i seg. Likevel er nok ikke kroppene av den beste kvalitet innvendig, og det kan bli vanskelig for dem å bli befruktet eller befrukte.


Sist endret av Admin den Lør Des 25, 2010 9:27 pm, endret 1 gang
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Hybrider og Blandingsraser Empty
PosteTema: Re: Hybrider og Blandingsraser   Hybrider og Blandingsraser Icon_minitimeLør Des 25, 2010 9:21 pm

Alv X Alv:

Det er fullt mulig for en Nekro å få barn med en Falorne - men når det kommer til alvene er det noe annet enn det biologiske som setter en stopper. Her er det snakk om samfunnet de lever i. Nekroer er overlegne og fiende av Falorne-alvene, og derfor er det veldig lite sannsynelig for disse to rasene å produsere avkom - men det er ikke dermed sagt at det ikke skjer. Alt i alt er det fullt mulig for alver å få barn med alver av en annen rase, det kommer bare litt ann på samfunnets skikker.

Adaler og andre alver:
Mulig, men Adalene er en alverase som er isolert fra resten av Belora, og det er dermed ikke så sannsynelig med tanke på at de ikke forlater Ymorjos sine fjell altfor ofte. Men det kan forekomme.

Nekro X
Falorne: Biologien tillater det, men det er nesten umulig da disse er bitre fiender, men det har skjedd og kan skje. Du skal uansett spørre om du vil ha en rolle som er halvt Nekro og halvt Falorne, men det er ikke lett å få et ja.
Eayve: Mulig, men du skal likevel spørre om rett. Nekroene har ledet flere angrep mot Eayver og har dessuten Alvejegere som jakter på Eayver, men det er mye mer sannsynelig enn at en Eayve og Falorne skulle fått barn.

Falorne X:
Eayve: Fullstendig mulig - dette resulterte tross alt i Adalene. Likevel blir ikke avkommet til en Falorne og Eayve en Adale, da Adalene har eksistert i flere tusen år nå og utviklet seg selv.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Hybrider og Blandingsraser Empty
PosteTema: Re: Hybrider og Blandingsraser   Hybrider og Blandingsraser Icon_minitimeLør Des 25, 2010 9:25 pm

Alv X Menneske:

Langt ifra unormalt, det finnes en haug av halv-alver omkring på Belora. Likevel er det ikke alle alver som kommer like lett overens med menneskene.

Menneske X Nekro:

Mange nekroer var en gang mennesker, og det er ikke så altfor unormalt for et menneske og en nekro å få barn sammen. Dette kommer likevel an på hvor mennesket er fra. Et menneske som er imot alt ondt og mørkt vil nok aldri få et barn med en nekro, men selv det kan forekomme. Noen nekroer har absolutt ingenting imot mennesker, mens noen forakter dem.

Menneske X Falorne/Eayve:
Absolutt mulig, og det er nok ikke så mye som setter en stopper for dette. Mennesker og Falorne-alvene har ingenting imot hverandre, mens mennesker og Eayver tross alt lever sammen i Sirna sine skoger.

Menneske X Adale:
Mulig, men ettersom Adalene er en alverase som er isolert fra resten av Belora, er det ikke så sannsynelig med tanke på at de ikke forlater Ymorjos sine fjell altfor ofte. Men det kan forekomme.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Hybrider og Blandingsraser Empty
PosteTema: Re: Hybrider og Blandingsraser   Hybrider og Blandingsraser Icon_minitimeLør Des 25, 2010 9:29 pm

Myrmenneskene X Andre raser:

Myrmenneskene er en helt fri rase som ikke har noen fiender og heller ingen leder. Dette lar dem ha en utrolig stor frihet og de kan nok få barn med de aller fleste andre raser. Myrmenneskene er likevel primitive og ikke alltid like enkle å faktsik få noe kjentskap til, men det er langt ifra umulig.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Hybrider og Blandingsraser Empty
PosteTema: Re: Hybrider og Blandingsraser   Hybrider og Blandingsraser Icon_minitimeLør Des 25, 2010 9:37 pm

Demoner:

Belora krydrer av demoner, og i de aller fleste tilfeller tilhører demonene ingen spesifik rase. Demonene er rett og slett en stor blandingsrase i seg selv, og det ser ikke ut til at det bryr dem, heller. Men!; Det er ikke dermed sagt at du kan lage en demonrolle bare fordi du ikke fant en annen rase. Vil helst ikke ha for mange roller som ser helt menneskelige ut, men har mektige, demoniske krefter nettopp fordi de er demoner. Da kan du heller lage en Nekro. Skal du ha en demon burde den være en _ordentlig demon. Lager du et ordentlig demonisk beist er det nesten så du fortjener en premie.

Demonbrødrene X Andre:

Det er fullt mulig - og likevel helt umulig. Selvom de har egenskapen til å få barn med andre ordentlige demonbeist på fire ben samt humanoide skapninger, er det en ting som hindrer det - Deadly. Han vil på liv og død ikke ha demonblodet spredt videre, og blir det noen barn som resultat av Smearen, så blir de drept. Men der igjen; man kan ikke få pene barn med Smearen. Du vil rett og slett ikke ha en unge med Smearen. Eneste avkommet av denne demonrasen er Orgross sin datter, Trachela.

Succubuser og Incubuser:
Har absolutt ingen biologiske problemer med å få barn med andre raser - det er nok heller det at de foretrekker å la være. Succubuser førfører, kanskje de forgifter, men de vil nok helst la være å bære noen barn med mindre det er barnet til en Incubus. Derfor finnes det ekstremt få avkom av succubuser og andre raser, mens avkom av en Incubus - som da blir halvt succubus om hun blir jente - forekommer oftere.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Sponsored content
Hybrider og Blandingsraser Empty
PosteTema: Re: Hybrider og Blandingsraser   Hybrider og Blandingsraser Icon_minitime

Til Toppen Go down
 
Hybrider og Blandingsraser
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Om Belora-
Gå Til: