Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksLatest imagesSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Regler for BeloraRP

Go down 
AvInnlegg
Admin
AdminAntall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Regler for BeloraRP Empty
PosteTema: Regler for BeloraRP   Regler for BeloraRP Icon_minitimeOns Nov 17, 2010 8:37 pm

Okay, det er dødskjedelig med regler, men vi trenger noen for å sørge for at forumet er en hyggelig plass and all that jazz. Hvis ikke du følger reglene vil du få en advarsel først, men om det så gjentar seg får du kun en advarsel til før du blir utestengt, uten forvarsel. Hvorvidt du blir permanent eller midlertidig utestengt, og for hvor lenge, kommer an på hvor grovt regelbruddet var. Reglene kan forandres med tiden, eller det kan legges til nye, og da sier admin ifra om det, og da må alle tilpasse seg de nye eller forandrede reglene. Så, her er de, bare følg dem og vær nice så går det bra;

Oppførsel:

- Personangrep eller diskusjon rundt enkeltpersoner er ikke tillatt.

- Rasisme, voldstrusler eller generelt sett upassende oppførsel blir ikke tolerert.

- Og kanskje den viktigste regelen; vær grei. Oppfør deg pent mot de andre, og bidra til at BeloraRP kan være en hyggelig plass for alle.


Forum:
- Ikke bruk stjålne bilder for å illustrere karakterer din sitt utseende. Det vil si bilder du ikke har tegnet selv eller bilder som ikke har blitt laget spesielt til deg. Redigerte bilder er heller ikke akseptert. Vi vil gjerne ha et originalt forum med originale karakterer.

- Du kan ha flere karakterer, men det er kun en bruker per person.

- Ikke spam, simple as that.

- Diskutering i RL-forumene er ok, så lenge det holdes på et saklig nivå og det ikke blir noe personangrep av det. Om man føler for å krangle, derimot, så får man ta det et annet sted.

Rollespill:

- Ikke drep andres karakterer eller gjør ting mot karakterene deres som kan ødelegge dem eller forandre dem helt med mindre begge parter er med på det.

- Hold karakterene deres noenlunde realistiske, som dere kan lese mer om under "veiledning angående karakterskapelse".

- Hold dere til rollespill i rollespillforumene. Kommentarer utenfor rollespillet er tillatt, men gjør det klart at det er utenfor rollespillet, og husk at hovedfokuset skal være på selve rollespillingen. RL-snakk kan taes i RL-forumene.

- Pornografisk innhold og "sexsnakk" skal ikke foregå i det offentlige forum. Det er greit om man hinter frempå at to karakterer går inn på et rom for å bli intime, men hold detaljene til PM.


Reglene kan kanskje høres somewhat strenge ut, men det er helt nødvendig for at BeloraRP skal fungere skikkelig. Viktigst av alt er at folk har det gøy på rollespillsiden og at alle er nice og sånt. Så yeah, følg reglene og... have fun! ^_^
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
 
Regler for BeloraRP
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Regler-
Gå Til: