Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksLatest imagesSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Enkhja og Vedthakki (myrmennesker)

Go down 
AvInnlegg
Admin
AdminAntall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Enkhja og Vedthakki (myrmennesker) Empty
PosteTema: Enkhja og Vedthakki (myrmennesker)   Enkhja og Vedthakki (myrmennesker) Icon_minitimeSøn Jan 02, 2011 4:35 am

Myrmenneskene

(Enkhja)

De primitive folkene av The Dreadmire, den mørke myren i Skarenaar. Stammer fra Vedthakkiene, men etter å ha levd på Skarenaar i flere århundre har de mistet noe av Vedthakki-preget og ligner mer på mennesker enn de gjorde før. De er tilhengere av den Belorianske voodoo, og arbeider dermed med noe nekroman-krefter, natur-krefter, urter og dyrerester. Takket være deres likheter har noen enkelte grupper fra Myrmenneskene og Azzarene vokst til å bli allierte, og støtter hverandre i nødens stund. De er som Azzarene; frie sjeler og har ingen bestemte ledere. Myrmenneskene i de dypeste myrene er noe skeptiske mot mennesker og de fleste andre raser, men utover mot kysten kan de vise seg å ha svært liten interesse av å dømme folk. Selv om mange har enkelte felles personlighetstrekk - skeptiske mot andre raser og smålig isolerte - varierer personlighetene deres like mye som hos mennesker og de fleste andre raser. Den største andelen holder til i The Dreadmire, selvom noen har valgt å flytte ut i verden, gjerne til Z'Atarja.

Høyden deres er ikke noe annerledes enn menneskelig høyde, så den kan variere veldig. Myrmenneskene maler veldig ofte på seg knokler, både på kroppen og i ansiktet. Ikke unormalt med dreadlocks og pynter seg gjerne med beinrester. På grunn av forfedrene deres er det ikke så uvanlig for noen å ha splittet øretupp eller ekstra spisse ører.

Kan arbeide som jeger/dyre-temmer, shaman, praktisere voodoo, ytterst få er druider.

Hudfarger: Beige og grålige, kan variere fra veldig blekt til veldig dype og mørke hudtoner.
Hårfarger: Det meste fra svart til brunt til blondt.
Øyefarger: Irisen dekker hele øyet deres, og de har som oftest veldig små, gjerne smale, pupiller. Noen har veldig lyse, gule eller grønne øyne, mens andre har mørkegrønne eller brunlige øyne.

I stedet for menneskelige fingre og tær, har Myrmenneskene beholdt 'klørne' til sine forfedre. Utover mot tuppen blir fingrene skarpe/tærne, og tar formen til noe som minner om skjelett.

Enkhja og Vedthakki (myrmennesker) Refere10

Navn:
Varierer ikke så mye mellom mann og kvinne, selvom menn som oftest har sterkere navn. Etternavn og fornavn er heller ikke så forskjellige, men etternavn er gjerne lengre. V, Z og A er ofte brukt, og navn ender som oftest på A eller E. A er oftest brukt for kvinner, E for menn. Enkelte navn kan ha en Afrikansk klang.
Eksempler på navn (kun til inspirasjon);
Adorha/e, Ashra/e, Zevja/e, Varja/e, Ozhra/e.


Sist endret av Admin den Tir Mai 31, 2011 8:33 pm, endret 2 ganger
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
AdminAntall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Enkhja og Vedthakki (myrmennesker) Empty
PosteTema: Re: Enkhja og Vedthakki (myrmennesker)   Enkhja og Vedthakki (myrmennesker) Icon_minitimeFre Mai 27, 2011 4:53 pm

Vedthakki

Enkhja og Vedthakki (myrmennesker) Vedtha11 Enkhja og Vedthakki (myrmennesker) Vedtha12

Forfedrene til Myrmenneske, som har sine røtter på et kontinent plassert over Skarenaar. De arbeider i ett med Beloras natur og jord i seg selv. Mens de ville bøyet seg i støvet for Guden og Gudinnen, antas det at de verdsetter jorden enda høyere. Altså, svært høyt. De lever i tørre områder og har ofte husene sine plassert i blomstrende dalkløfter.

Kan arbeide som jegere/dyre-temmere, shamaner, druider, krigere, prester (solprester).

Den gjennomsnittlige Vedthakki er noe høyere enn gjennomsnittsmennesket. De har litt lengre, spissere ører som deler seg inn i to spisser på tuppen. Ørene er vel å merke ikke som alveører, og står litt mer ut til sidene samtidig som de er bøyd lenger 'ned'. Det er ikke uvanlig for dem å ha støttenner, spesielt for menn, hvor de kan bli ganske tydelige. Som Myrmenneskene har de 'klør' i stedet for fingre og tær, men de ser ut til å være enda mer 'dyriske' og krumme. Langs pannen har de ofte små horn, gjerne omringet av mindre tagger. Disse hornene er enten en litt mørkere farge enn huden deres, eller så har de en skjelett-lignende farge. Det er en tradisjon å dekorere seg med maling og tattoveringer, samtidig som mange er født med merker rundt øynene og ørene. De har også lange haler som har pels på halespissen, mens den har hard, dragelignende-hud ved roten.

Hudfarger: Alt fra lyst til mørkt, men huden deres har alltid en varm tone.
Hårfarger: Hvitt, blondt, brunt, grålig og sort.
Øyefarger: Gult, gull, brunt, oransje, brune, gulgrønne.

Navn:

Kan ha noen likhetstrekk med myrmenneske-navn, men er gjerne en god del lengre. Navnene kan gjerne minne om indianer-navn, og det er ikke sjeldent at navn inneholder bokstaven Q eller en dobbel k, eller at navn blir del opp med et apostrof.
Eksempler;
Kvinne: Akkasha, Q'sesha, Takelah, Sitali.
Menn: Evechak, Haesi, Oresithek.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
 
Enkhja og Vedthakki (myrmennesker)
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Om Belora-
Gå Til: