Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Om Klassene

Go down 
AvInnlegg
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Om Klassene Empty
PosteTema: Om Klassene   Om Klassene Icon_minitimeSøn Jan 02, 2011 5:09 am

Informasjon om det ene og det andre, alt fra en simpel kriger til en mektig magiker, mørk magi til lys. Ikke alle roller har en klasse, men det er mange på Belora som har valgt å spesialisere seg innenfor noe.


Prest: Prester arbeider med hellig magi - de arbeider i Guden Olamakyrs og De To Kors sine navn. Er man Prest av De To Kors vil det si at man arbeider med både hellig magi som involverer mørket og døden, samt hellig magi som fokuserer på det reneste lyset. De er eksperter innenfor helbredende krefter, spesielt Prester av De To Kors, da de har kontroll over livet, og livet etter døden. Likevel finnes det prester som ikke nødvendigvis praktiserer magien sin under noen som helst navn.

Kriger: Burde vel de fleste kjenne til. Din typiske helt i skinnende rustning som redder dagen - selv om, selvfølgelig, ikke alle er like edle til blods. En kan også være en 'hellig' kriger, hvilket er mest utbredt blandt mennesker, hvor man da kjemper i Guden Olamakyrs navn, men likevel kun praktiserer magi for Det Lyse Kors. Noen hellige krigere har til og med begynt å arbeide mot det mørke kors, men det er som oftest skjult. Trolig noe av det mest normale, ettersom det ikke krever like mye strev og like mange ting å lære seg, og armeene består tross alt av krigere sammen med andre klasser i bakparten. Likevel er krigere høyt respekterte når de først får seg et ordentlig rykte.

Druide: Folk som har valgt å arbeide i ett med naturen, side om side, som venner De arbeider med alt av natur-magi, søker styrke i skogen og har til og med egenskapen til å forvandle seg til en rekke forskjellige dyr - alt fra rever til bjørner. Arbeider også mye med helbredende krefter (healing, gjennoppliving, renselse), og de balanserer magien sin rundt naturens mirakler. Er i flertallet for det meste Alver og myrmennesker som holder på med druidiske krefter, men mens alvene arbeider i ett med naturen, er det mer som om myrmenneskene tvinger naturen til å adlyde deres ordre, hvilket muligens er grunnen til at det finnes så så myr-druider.

Shaman: Spirituelle skapninger som velger å arbeide med det mystiske, det forbudte og det forgiftende. Mens druidene arbeider side om side med naturens styrker, velger heller shamanene å simpelthen låne styrken til naturen og livets ånder. De fleste praktiserer en eller annen form for voodoo, en blanding av nekroman-krefter, urter, gift og dyrerester. Shamaner er også flinke innenfor helbredende krefter.

Elementalist: En magiker som har valgt en litt annen vei, der vedkommende heller velger å fokusere på elementene. De pleier å lære seg de mest basiske formler for ren magi eller de som de synes virker nyttige, men foretrekker over alt annet å ta kontroll over ild og de andre naturelementene - alt fra jord, til is og til lyn. Mens shamanene låner styrke fra elementene, tar heller elementalistene kontroll over dem.

Jeger/Dyretemmer: Mester over bue og gevær, de kjemper like mye imot beist som de arbeider på lag med dem. De har egenskapen til å få kontakt med dyr og andre beist og klarer å bøye viljen deres til å gjøre som de sier, hvor jegeren da blir dyrenes mester. De må ha skarpe instinkter, være lette på foten og ha et sterkt overlevelsesinstinkt. Som druider lever de i samsvær med naturen, men i en annen betydning.

Assassin/rogue: Snikmordere og tyver som lister seg lett og lydløst gjennom de mørke skyggene. De tar i bruk gift og andre hjelpemidler og er eksperter på å snike seg opp bak offeret, for så å sette inn et dødelig støt med dolken. En klasse som så og si enhver rase har en del av. Noen er frie sjeler, noen tar betalt for å gjøre jobben for andre, og noen er en god blanding av begge deler.

Magiker: Belora er et univers bestående av magi - og magikerne er mesterene over akkurat dette. De er respektert i de fleste samfunn for sine krefter over ren magi og noen elementer - egenskapen deres over alt fra å utslette fiender med kuler av ild til å få ting til å sveve uten videre. De praktiserer mye mer ren og mystisk magi enn elementer. Magien er deres styrke og kraft, så i de aller fleste tilfeller er de svake psykisk med mindre de har spesialisert seg som krigsmagikere.

Mesmer: Mestere av synsbedrag og illusjoner. Mesmere har egenskapen til å ta kontroll over sinnet til andre skapninger, og bøye viljen deres om til deres egen fordel. Mens de fleste mesmere er best på å kontrollere skapninger med en svakere vilje, er det også mange som klarer de fleste utfordringer. Mesmere er også flinke når det kommer til forkledninger og å ta formen til andre humanoide.

Nekroman: Da de fleste skapninger frykter døden og ser på det som syndfullt å tukle med den, er det kun Nekro'Minerer og vandøde som trener seg opp i dødskunsten. De er herskere over mørket, døden og arbeider under Det Mørke Kors. Nekromaner gjenoppliver de døde og tvinger dem til å gjøre som de ønsker, hvilket flere ganger har skapt enormt kaos og flere bølger av frykt over Belora. En hær som inneholder nekromaner bør fryktes sterkt da de kan vende de døde mot sine egne. Ellers har de kontroll over mørk magi og mareritt.

Warlock: Magikere av rent mørke, fryktet av mange. De har forlatt alt av ren magi og tvinger nå demoner og skygger ut fra mørket for å gjøre som de befaler. De spesialiserer seg innenfor demonologi og ildkrefter, men på tross av deres demoniske tjenere er de ikke like fryktet som nekromaner - muligens fordi demoner ikke er så unormalt på Belora, selvom de likevel er fryktet av noen.Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
 
Om Klassene
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Om Belora-
Gå Til: