Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Catriander

Go down 
AvInnlegg
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Catriander Empty
PosteTema: Catriander   Catriander Icon_minitimeSøn Jan 02, 2011 8:14 pm

Catriander

Det edle, kattelignende folket av Catrianenela. Hovedstaden går under navnet Orawmian. De er så absolutt ikke mennesker med øre og hale, og heller ikke sexsymboler etter menneskelige mål, men en fjern slektning av kattefamilien. For noen tusen år siden ble det fagre landet Amrioria og dets beboere, Achriandene, tatt over av menneskene og holdt under et jerngrep - og det var takket være menneskene de måtte endre navn til Catriander og Catrianenela. Da de endelig brøt seg fri var de blitt vandt med sitt nye navn og endret det ikke tilbake. Da gudinnen Shaedow enda var ung var det An'Theilo som til slutt tok over Catrianenela som var blitt et kaos da deres forrige leder hadde dødd, og ingen hadde tatt plassen hans. Siden det har den udødelige dronningen ledet folket sitt klokt.

De er høye, og det er ikke unormalt for dem å strekke seg 2 meter over bakken. Både kvinner og menn har en man som kan vokse som hår, men det er likevel like mange som foretrekker å få manen fjernet så de er 'skallet'. Mennene er større og kraftigere bygd enn kvinnene, og selvom kvinnene har mye tydeligere kvinnelige former, er de nesten helt flatbrystet. De er edle, mystiske og stolte, tjener solen og månen - men etter An'Theilo ble dronning har flere valgt å føle De To Kors og Gudinnen selv.

De kan være druider, prester (solprest, måneprest eller prest av et av/begge korsene), krigere, magikere, jegere/dyretemmere, bueskyttere, shamaner, rogues/snikmordere, svært få er warlocks, mesmere.

Catriander Refere10

https://www.youtube.com/watch?v=X19dekhKsaU&feature=related

Pelsfarger: Finnes noen svært få fra nord som er stripet, mens det er noen fra de tørre områdene med flekker her og der. Fra hjertet av Catrianenela pleier de å ha middels pelslengde, fra nord har de tykkere og lengre pels, mens fra varmere områder er de ofte veldig korthhårede - men i hjertet av Catrianenela er de fleste samlet, uansett. Pelsfargene er naturlige - lyst beige, brunrødt, hvitt, sort, mørkebrunt og alt slikt. Det er absolutt ikke verdt å diskutere Catriander som bruker magi til å få neonfarger på pels og hår - det skjer ikke.
Hårfarger: Blondt, brunt, sort, hvitt, grått osv.
Øyefarger: Blått, grønt, gult, oransje, gyllenrødt. Ingen rosa eller lilla.

Navn: Navnene deres er vakre og gjerne litt lange, men kan variere. Navn inneholder gjerne E, a, v, i, m og o.
Eksempler (kun til inspirasjon);
Mann; Avremien, Heneram, Eshevro.
Kvinne; Mervia, Sunmarva, Nermara.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
 
Catriander
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Om Belora-
Gå Til: