Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Kartet og bosteder

Go down 
AvInnlegg
Mra

Mra

Antall Innlegg : 2353
Join date : 14.11.2010
Age : 26
Bosted : I live at the Bearcorner, Diners, at the top of a Hill, in a place called Danishrude.

Kartet og bosteder Empty
PosteTema: Kartet og bosteder   Kartet og bosteder Icon_minitimeSøn Jan 02, 2011 10:23 pm

Kartet over Belora (hittil):

Kartet og bosteder Map3y

Viser Catrianenela og kontinentet Skarenaar.

Kartet og bosteder Map5a

1. Catrianenela, hjemmet til Catriandene. Delt opp i den nordlige delen, hjertet av Catrianenela, den Gudsforlatte skogen og en mindre ørken. Har en gigantisk samling av både flora og fauna. Beboerene består for det meste av Catriander, men det kryr også av besøkende - alver, azzarer, mennesker og myrmennesker. Orawmian har tilgang til en stor kystlinje, som da også gjør Catriandene mektige når det kommer til sjøfart og kjøp og salg av diverse varer.

2. Irewhyn. Inneholder både det ene og det andre, noen catriander, noen alver, men det er utvilsomt menneskene som dominerer - ikke dermed sagt at de eier landet, de bor kun der. Hjemlandet til menneskene og hellige krigere.

3. Lostdawn. En skog som for lengst tapte mot døden, og er nå en plass kun bebodd av noen få intelligente vandøde, dødelige pester og beist som ikke fikk sin hvile, som nå jakter evig på de som måtte reise gjennom landet. Langs kysten finnes det noen få havnebyer hvor det bor alt fra mennesker til Catriander til nekroer som gjør sitt beste på å råde eventyrere til å holde seg unna de sykdomsbefengte skogene.

4. The Dreadmire. Et land som nærmest er dekket av en gigantisk, tett og fuktig myr. Hjemmet til Myrmenneskene, samt noen Azzarer. Ved kysten bor det likevel både alver, catriander og mennesker som da lever på sjøfart og handel.

5. Sirna. Eayvenes land, der de lever i ett med skogene og gjemmer seg fra døden og mørk magi. Mennesker har med tiden slått seg sammen med Eayver, og det finnes flere landsbyer som består av mennesker og Eayver. Ellers bor vel det ene og det andre der, og de mystiske Sirnaskogene skjuler også flere mystiske skogsskapninger.

6. Sirna-fjellene. Bebodd av noen Eayver og mennesker, men det er ett av de mest øde landene, muligens fordi jorden ikke er så altfor fruktbar.

7. Asatira. En savanne som for det meste kun er bebodd av ville beist.

8. Ymorjos-fjellene, hjemmet til Adalene. Fjellene som bærer det store treet Ymorjos, landet som inneholder ukjente mirakler og mystiske beist.

9. Ymorjos, kilden til alt liv og balanse i Skarenaar. Hjemmet til Gudene og de som måtte bli tillatt å reise dit. Det er umulig å komme dit ved klatring eller ved å fly - du vil bare dø halvveis. De som måtte være dumme nok til å teleportere seg dukker opp i et forvrengt mareritt.

10. Ymorjos-skogen, såvidt bebodd av noen Adaler, men sett bortifra dem er det svært få som bosetter seg der, da de fleste er enige om at hele Ymorjos burde forbli fritt og rent.

11. Kenjanar. Det store landet under dødens styre. Hjemlandet til de fleste vandøde, Nekro'minerene og Lord Sy'Direm Darklore og hans tilhengere. Et sted de fleste holder seg unna med mindre man er en beboer eller man ønsker å utrydde noen av de nevnte, hvilket menneskene har prøvd på flere ganger.

12. Z'atarja, den store jungelen, hjemlandet til de brutale Azzarene. Noen få myrmennesker har bosatt seg der i lag med sine allierte, men Azzarene tar ikke imot nykommere, og etter uttallige dødstall og trusler holder de fleste seg unna - ingen bosetter seg der, iallefall.

13. Bloodpine. Den blod-fargede skogen som er hjemlandet til Falorne-alvene. Har selvfølgelig reisende og noen andre raser også, men det er for det meste Falorne-alver som holder seg der.

14. The Path to Solitude. Et livløst land der ingen bor - ingen untatt Ravnedronningen, Det Mørke Kors, Mistresse Mihyre Deathwind, og hennes følgere og tjenere. Landet mange skapninger reiser til når de føler at de snart skal dø, hvilket har ledet til at det er skjeletter på hvert hjørne.

15. Everfrost. Ensomhetens land der ingen bor. Flere skapninger og folk har følt en tiltrekning til det øde landet, men ingen kan helt forklare hvorfor. Rykter om at det er bosatt av alver som døde der for lenge siden, men det er hittil ukjent.

16. C'Regan - som i Shaedows utdødde språk betyr Paradis, hvilket er den enkleste forklaringen man kan få. Bebodd av skapninger som ønsker ingenting annet enn fred. Det finnes nærmest ingen hus her, og hele landet består kun av grønne hager omringet av rene bekker og høye, livsfulle busker.

Enkelt og greit:

Eayvenes hjemland er Sirna, nr 5.
Adalenes hjemland er Ymorjos-fjellene og litt i skogene, nr 8 og 10.
Falornenes hjemland er Bloodpine, nr 13.
Nekro'minerenes hjemland er Kenjanar, nr 11.
Menneskenes hjemland er Irewhyn, nr 2.
Myrmenneskenes hjemland er The Dreadmire, nr 4.
Catriandenes hjemland er Catrianenela, nr 1.
Azzarenes hjemland er Z'Atarja, nr 12.
Til Toppen Go down
 
Kartet og bosteder
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Om Belora-
Gå Til: