Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Vampyrer og Kannibaler

Go down 
AvInnlegg
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Vampyrer og Kannibaler Empty
PosteTema: Vampyrer og Kannibaler   Vampyrer og Kannibaler Icon_minitimeLør Jan 08, 2011 11:36 pm

Vampyriske skapninger:

Det enkleste ville bli å si det rett ut; Vampyrer finnes ikke på Belora. Ingen høye, bleke mennesker i viktorianske klær som blir til mørke dyr og drikker blod om natten, og heller ingen superheite mennesker med kontroll for blodlysten. Men det finnes skapninger som drikker blodet til andre skapninger. Catriander, blandt annet, var de som oppfant bloodsicles, som da er blodet til forskjellige skapninger blandet med vann og fryst til is. Myrmennesker og Azzarer drikker også blod - menneskeblod, alveblod og dyreblod. Ellers finnes det beist som baserer mye av levekosten sitt på andre skapningers blod.

Kannibaler:

Kannibaler på Belora spiser ikke nødvendigvis bare de av sin egen rase - de spiser humanoide skapninger. De største og verste kannibalene er uten tvil Azzarene, som i veldig mange tilfeller ser på mennesker og alver som byttedyr, som blir slaktet som byttedyr, og spist som byttedyr. Noen myrmennesker praktiserer kannibalisme, og det er ikke unormalt blandt nekroer, heller - men i motsetning til Azzarene behandler de, på tross av sin overlegenhet, andre humanoide på samme måte som sine egne, og kjøtt fra andre humanoide blir med ett veldig dyrt. Derfor er det som oftest de førstefødte og andre rike eller av høyere rang som praktiserer kannibalisme.

Dessuten blir kannibalisme sett ned på, og de aller fleste synes jo det er grusomt at det i det hele tatt eksisterer kannibaler. Azzarene kunne ikke brydd seg mindre om dårlige rykter, men myrmennesker og nekroer er litt mer forsiktige.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
 
Vampyrer og Kannibaler
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Om Belora-
Gå Til: