Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksLatest imagesSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Antall Roller

Go down 
AvInnlegg
Admin
AdminAntall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Antall Roller Empty
PosteTema: Antall Roller   Antall Roller Icon_minitimeSøn Jan 30, 2011 2:37 am

Det er i bunn og grunn ingen grense for mange karakterer du kan ha, men det er en annen sak angående raser. Disse grensene vil kanskje bli endret med tiden, vi får se. Enkelte raser kan du bare samle så mange du vil av, mens andre er mer sjeldne og noen trenger du tillatelse for å kunne lage.

Nekro'minerer og halv-nekroer:
2 nekro'minerer per person og 2 halv-nekroer, med mindre du har fått spesiel tillatelse. For begge deler må du ha tillatelse til å lage en. Nekroer er vi noe strenge med, fordi de er en ekstrem ung rase og det ikke finnes så altfor mange av dem. Derfor ber vi dere om å tenke litt over valget av nekroer, så du ikke angrer på valget du har gjort, selvom du kan endre det senere. Det er med tiden blitt mange fler halv-nekroer, men disse vil fremdeles være litt begrensede ettersom nekroer er, som du kan lese om dem, stolte av sitt blod og ser ned på veldig mange.

Adaler:
Adaler kommer med tiden, og når tiden er kommet vil dere få lage 1 Adale. I starten vil det ikke være lov til å lage noen Adaler, men dere vil få beskjed når dere kan få lov til å lage deres første. Hvordan det vil foregå er enda ikke klart - men med mindre du har fått lov, så kan du ikke lage en Adale enda. Alt er ikke helt klart om Adalene for øyeblikket, så det kan gå fort, eller det kan ta tid.

Eayver og Falorne-alver:
Bare å lage så mange du ønsker. Falorne-alvene er ikke like mange som Eayvene, vel å merke, men det endrer egentlig ikke så mye.

Azzarer:
Du kan lage så mange du vil - men det er nok ikke så fristende når de fleste Azzarene dine kun vandrer rundt i Z'atarja. De holder seg helst for seg selv i jungelen, og du vil egentlig ikke ha bruk for så mange av dem da kun et fåtall vil faktisk, vel, komme seg ut i verden.

Myrmennesker:De er litt som Adalene - det finnes mange av dem, men den større andelen av dem velger å holde seg innenfor The Dreadmire eller Z'Atarja. Likevel er det ikke like strengt, og du kan for øyeblikket lage en del, bare du ikke kun lager en haug av myrmennesker.

Demoner:
Selvom vi ikke ønsker å ha haugevis av demoner her kun fordi det er kult, er det forsåvidt bare fritt fram. Demoner finnes over alt, blandingsraser til succubuser.

Catriander og mennesker:
Fritt frem.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
 
Antall Roller
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Retningslinjer angående karakterskapelse-
Gå Til: