Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Beloriansk mote og klær

Go down 
AvInnlegg
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Beloriansk mote og klær Empty
PosteTema: Beloriansk mote og klær   Beloriansk mote og klær Icon_minitimeLør Feb 19, 2011 11:21 pm

Belora er ikke som vår verden, som de fleste kanskje alt har fått inntrykk av. Mens dette gjør Belora annerledes fra vår verden på mange måter, er klær en ganske viktig del. Enkelt og greit skal jeg informere dere om hva som er akseptabelt og hva som ikke er det, og hva dere må tenke på når dere lager en rolle. Raser, klasser - de fleste har iallefall noen kjennetegn og 'regler' som en burde tenke over. Her på Belora vandrer man ikke rundt i singletter, tettsittende jeans og converse med en flott hettejakke over.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Beloriansk mote og klær Empty
PosteTema: Re: Beloriansk mote og klær   Beloriansk mote og klær Icon_minitimeSøn Feb 20, 2011 12:07 am

No go's og enkle faktaer;

- I bunn og grunn finnes det ikke noe som heter 'lolita' på Belora. De eneste virkelige lolitaene er fra jorden, med tillatelse og grunn. Ellers finnes ikke lolita-stilen på Belora. Du vil få lov til å si at rollen din har lolita-lignende klær, men det er absolutt ikke lov å si at rollen din går rundt i sweet/gothic lolita eller lignende.

- Viktorianske klær finnes i sannhet ikke på Belora - men klær som ligner veldig finnes. Du kan likevel ikke si at rollen din kler seg i viktorianske klær, men klær som ligner veldig er mulig - men tenk selvfølgelig over hva rollen din egentlig holder på med.

- Rollen din vandrer ikke rundt i converse med neonfargede skolisser, alver går ikke rundt i lyseblå, tettsittende jeans med store, lekre hettejakker over og Nekro'minerer hopper ikke rundt med skjeve capser på hodet. Belora er en annen verden. Glem det meste av dagens moter, for de eksisterer ikke på Belora.

- Viktigst av alt; tenk over hva rollen din driver med. Om den stadig er ute og reiser eller om den holder seg hjemme mesteparten av livet. Enkelte ting fungerer rett og slett ikke sammen.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Beloriansk mote og klær Empty
PosteTema: Re: Beloriansk mote og klær   Beloriansk mote og klær Icon_minitimeSøn Feb 20, 2011 12:08 am

Prest:

Kler seg i lette stoffer, ofte dekorert med tegn for hva de tjener: kors som peker opp, ned eller begge deler, måne eller sol.

Kriger:

Fulle rustninger eller klær dekket med metaller. Klær som er enkle å orientere seg i. Krigere kjemper på nært hold, og det er dermed viktig for dem å kunne beskytte kroppen sin. Selvom de er aldri så lite agile nytter det ikke å kjempe mot en sterk fiende i tynne, fine stoffer.

Druide:

Kjortler, lette stoffer og lær. Klær som er enkle å bevege seg i, gjerne dekorert med runer, natur-inspirerte bilder. Bruker ofte ting fra naturen: blader, kvister, horn fra forskjellige dyr, fjær. Gjerne farger som grønt og brunt.

Shaman:

Klær som knytter dem tettere til det de tjener. Benrester, stener og edelstener, lær og tyngre stoffer. Har ofte klær som kan bære på forskjellige nyttige ting som pulver, sjeldne benrester og lignende.

Elementalister, Magikere og Mesmere:

Lette, rike stoffer, gjerne dekorert med glinsende metaller, runer og edelstener. Trolig de klassene som går i de mest pyntelige klærne. Krigsmagikere kler seg i mer beskyttende klær.

Jeger/dyretemmer:

Klær som gjør det enkelt for jegeren å bevege seg. Stoffer, lær og lette rustninger. Jegere og dyretemmere kjemper helst fra avstand ved hjelp av buer, og dermed er det viktigst å kunne bevege og orientere seg, men likevel trenger de beskyttelse i tilfelle fienden kommer seg for nærme.

Assassin/rogue:

Lær og klær som de kan bevege seg lett i. Gjerne klær som har plass til å skjule små kniver og andre våpen. Assassins beveger seg i skyggene og må kunne ha muligheten til å sette inn nødestøtet raskt eller ha sjansen til å raskt rømme sin vei. Derfor er det ekstremt lite praktisk å hoppe rundt i superflotte finklær som rett og slett ikke er praktiske i det hele tatt. I enkelte tilfeller, som for eksempel om man har fått et oppdrag som går ut på å drepe en person på en flott fest, er nok snikmorderen nødt til å gli inn i mengden - men det er kun i slike spesielle tilfeller.

Nekroman:

Stoffer og rustninger. Ofte dekorert med hodeskaller, og fargene er mer enn ofte mørke. Nekromaner tjener døden, og dette vises ganske godt gjennom hva de går kledd i.

Warlock:

Mørke stoffer, gjerne dekorert med demoniske, mystiske runer og merker. Ofte pyntet med hodeskaller – menneskelige eller demoniske. Warlocker er kjent for å sette frykt inn i fienden, og dermed er det nok lite praktisk å støte på en fiende kledd i en søt kjole med sløyfer.

Legg merke til at ting kan variere, det kommer an på situasjonen. En kriger kler seg nok ikke i full rustning når den kun er hjemmeværende, mens en rogue kan nok kle seg i pyntelige klær så sant den ikke er ute på oppdrag.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Sponsored content
Beloriansk mote og klær Empty
PosteTema: Re: Beloriansk mote og klær   Beloriansk mote og klær Icon_minitime

Til Toppen Go down
 
Beloriansk mote og klær
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Om Belora-
Gå Til: