Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksLatest imagesSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Å komme i gang

Go down 
AvInnlegg
Admin
AdminAntall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Å komme i gang Empty
PosteTema: Å komme i gang   Å komme i gang Icon_minitimeSøn Apr 03, 2011 1:38 pm

Å komme i gang i et rollespill er ikke alltid like lett, spesielt ikke om du føler andre medlemmer har skrevet hundre ganger så mye som deg allerede. Men frykt ikke, for det er ganske enkelt så snart du har tatt det første steget.

Rollespilling i forumene;

Karakteren din kan kun være på én plass på étt tidspunkt, altså kan den ikke oppholde seg i Irewhyn og Kenjenar på samme tid. I forumene lages det forumer for alle landene og byene, hvor alle brukere rollespiller. Du må ikke nødvendigvis ta del i samme scene om du er i samme forum (by, land). Flere folk kan rollespille i Vierthracia uten at rollene har noe som helst med hverandre å gjøre.

Avtal med andre medlemmer eller sleng deg på rollespill som allerede er i gang, men vær sikker på at det er greit ved å spørre om du kan bli med. Vi biter ikke, og husk at det er mange her inne som er relativt nye til rollespill. Vi ser ikke ned på noen og skal alltid være åpne for nye rollespillere. Vi setter pris på aktivitet i forumene og det er alltid like koselig å se noen skrive, så ta gjerne nytte av forumene, bare dere følger reglene, og, selvfølgelig; har det gøy!

Rollespilling over PM;

Her fører du et privat rollespill med en annen bruker, som andre spillere ikke har noen tilgang til. Karakteren du bruker i ett PM-rollespill kan også bli brukt i så mange andre PM-rollespill du vil, da disse rollespillene foregår i forskjellige tidsluker. Det er bare å sende en PM til en bruker du har lyst til å rollespille med, og forhåpentligvis vil du få et ja til svar og det er bare å starte. Ikke mist motet om noen takker nei, for det er flere muligheter der ute.

Ta gjerne kontakt med Admin om det er noe du lurer på. Lykke til!
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
 
Å komme i gang
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Rollespillinformasjon-
Gå Til: