Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Belorianske skapninger

Go down 
AvInnlegg
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Belorianske skapninger Empty
PosteTema: Belorianske skapninger   Belorianske skapninger Icon_minitimeSøn Mar 06, 2011 5:52 pm

Informasjon om dyrene som finnes på Belora. Alt fra mindre dyr dyretemmere kan bruke som en trofast venn, til store dyr som blir tatt i bruk i krig.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Belorianske skapninger Empty
PosteTema: Re: Belorianske skapninger   Belorianske skapninger Icon_minitimeSøn Mar 06, 2011 5:54 pm

Ulver

(gudebarn, wargenen, yve'arhe)

Belorianske skapninger Wolf_510

Trolig en av Beloras mest vertdsatte og respekterte skapninger. De har alltid vandret på Beloras grunn, og gamle myter forteller om gudebarnene, det nærmeste levende skapninger noensinne vil komme guden Olamakyr – ulvene.

Ulvene på Belora er ikke som de fra jorden. De er bygd større med lengre lemmer enn jordens ulver, med tykkere lag av pels og andre pelsfarger. Men viktigst er én forskjell; de har et semi-humanoid sinn. De kan ikke snakke noen humanoide språk, men har rett og slett flere likhetstrekk med humanoides måter å tenke på, og de er definitivt noen av de smartere beistene på Belora. Shamaner og druider, eller generelt raser sterkt knyttet til naturen, kan i tilfeller få en sterk kontakt med de forståelsesfulle ulvene. Ulvene levde i samspill med både de utdødde Wathrdirene og den utdødde kjemperasen, hvilket kun styrker troen om at ulvene er knyttet til Olamakyr.

Da Shaedow ble erklært som Belora sin nye og første gudinne ble bare respekten for ulvene enda større. Mye fordi Shaedow tidligere var en av wathrdirene, men også fordi Olamakyr sendte ut flere ulver som skulle veilede og hjelpe da han ikke var til stede for henne. Ulvene er gudinnens favoriserte dyr som hun har levd i samspill med i hundre år.

Selv om ulvene både er respekterte og ansett som helligdommer av noen, vil det alltid være unntak og folk som kun er ute etter penger og slakt. Det er ingen fast straff for slakt av ulv, men man mister gjerne respekten for personer som utfører slike handlinger mot gudebarnene. Heldigvis finnes det folk som nærmest har dedikert livet sitt for ulvene; folk som Ama Sedusa, som i flere tiår har reddet og samlet hvite ulver i utkanten av Shaedows gudsforlatte skog.

Pelsfarger: Den mest særpregne pelsfargen er den Belorianske, som vist på bildet. En grålig, rødbrun farge, som oftest har med seg lyseblå eller røde øyne i genene. Ellers kan ulver ha de fleste farger vi er vandt med på jorden; sort, hvitt, grått og lignende.

Kan temmes av dyretemmere.


Sist endret av Admin den Man Mar 07, 2011 9:05 pm, endret 1 gang
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Belorianske skapninger Empty
PosteTema: Re: Belorianske skapninger   Belorianske skapninger Icon_minitimeSøn Mar 06, 2011 8:14 pm

Kontreker

Belorianske skapninger Dsc00810

Kontrekene har stått ved Catriandenes side i alle år. De er skapninger av ære, stolthet og omsorg og dermed perfekt for Catriandene. De blir brukt til så mangt – som fritidsdyr, ridedyr i krig og dyr for reisende.

Kontrekene er svært store, omtrent på størrelsen til en stor hest, med kroppen til noe som minner om et kattedyr. Halene er lange, og nedover halekammen vokser det ut små pigger som i de fleste tilfeller bærer samme farge som de kraftige klørne. Nakken er omringet av lag på lag av tykk pels, og ut av hodene deres vokser det flotte fjær i en rekke forskjellige farger. Ørene deres er spisse. Det er normalt for Kontreker å få skjell på forbena, som alltid er i samme farge som fjærene på hodene deres. Noe av det mest kjennetegnlige er at det som skulle vært snutene deres er byttet ut med fuglenebb – altså bærer de likheter med griffer.

Catriandene har alltid bært en stor respekt for kontrekene, og enda større ble den da deres dronning, An'Theilo, fortalte om hvordan hun som liten ble reddet av en ung kontreke, Shar'Nagma, som den dag i dag fremdeles er hennes trofaste venn i både fred og krig. De fleste catriander unngår å jakte på de flotte beistene, og gjør mye i sin makt for å holde andre raser unna dem. Kontrekene kommer opprinnelig fra Catrianenela, og de eneste som eksisterer på andre plasser i Belora er enten i fangenskap eller har vært det.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Belorianske skapninger Empty
PosteTema: Re: Belorianske skapninger   Belorianske skapninger Icon_minitimeMan Mar 07, 2011 9:19 pm

Neveliader

Belorianske skapninger Katten10

Neveliadene er de trofaste dyrene til Falorne-alvene. Det mest kjente eksemplaret finnes i Bloodpine-skogene, selv om en mindre versjon av det samme dyret, som går under navnet Neveliadon, lever i Asatira. Neveliadoner er populære som dyr for dyretemmere. Neveliader blir brukt i krig, men også som ridedyr generelt.

Neveliadene ser ut som forvokste løver, men er mindre enn kontrekene. Både hunner og hanner har flotte maner, men hannene har betydelig større man. Ut fra hodene deres vokser det horn, og halene deres er som halene til skorpioner – som vel å merke ikke inneholder noe gift. Horn og hale har i de fleste tilfeller samme farge. Pelsen til Neveliadene er ganske kort og bærer en rødbrun farge, selv om både markeringer og farger varierer fra dyr til dyr. Øynene deres har som oftest en gyllen, sterk og klar farge.

Takket være Nekro'Minerene har Falorne-alvene gjort mye for å beskytte de edle beistene. Nekroene har flere ganger forsøkt å uttrydde beistene, heldigvis til ingen nytte, da det fremdeles er et ganske stort mangfold igjen.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Belorianske skapninger Empty
PosteTema: Re: Belorianske skapninger   Belorianske skapninger Icon_minitimeOns Mar 09, 2011 8:19 pm

Aladreiner

Belorianske skapninger Aladre10

En av de mystiske skapningene som dukket opp etter drømmetiden. For de utenfor Ymorjos er de nærmest mytiske, og det er langt ifra mange utenfor de hellige fjellene som faktisk har sett en med sine egne øyne. For Adalene, derimot, er de ganske normale. Aladreiner er Adalenes trofaste ridedyr.

Aladreiner er som noen forvokste fugler. De har fjærdekte armer, men de er ikke kraftige nok til at fuglene kan fly. Ut fra armene deres stikker det fram lange brodder. Halen deres består av store, lange fjær, og det vokser flotte fjær ut av hodene deres. Resten av kroppen er dekket med skjell. De har dragelignende hoder med en spiss tupp som vokser ut ved nesen. De er rimelig store, på størrelsen til en hest.

Slik som Ymorjos i seg selv blir Aladreinene ansett som hellige – både fordi de kun lever i de mystiske fjellene, og også fordi det sies at de kommer fra Drømmetiden, ettersom ingen hadde sett noe lignende før. Dermed er de store fuglene voktet av Adaler, selv om trusselen ikke er så stor, da svært få kommer opp til Ymorjos.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Belorianske skapninger Empty
PosteTema: Re: Belorianske skapninger   Belorianske skapninger Icon_minitimeMan Mar 21, 2011 10:37 pm

Ramyaraer

Belorianske skapninger Kitty410

Kattelignende dyr som ofte blir brukt av dyretemmere, eller, på tross av deres størrelse, som kjæledyr for de rike. De har ingen spesielle tilkoblinger – sett bort ifra at de er favoriserte hos An'Theilo – og blir heller ikke ansett som hellige, så det mest kjennetegnelige ved dem er i bunn og grunn av de er svært pene å se på.

En Ramyara kan minne om en gepard fra jorden, og i forhold til størrelsen er de såvidt litt større. Lange kropper og lange lemmer, med forsåvidt rimelig kort pels. De er markert med striper og flekker som både kan være lysere eller mørkere enn fargen på pelsen deres. Øynene er enten grønne eller gylne, og ørene er noe spisse.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Belorianske skapninger Empty
PosteTema: Re: Belorianske skapninger   Belorianske skapninger Icon_minitimeSøn Apr 03, 2011 1:34 pm

Khredarier

En reptil-lignende familie innenfor Beloras fauna, brukt til både det ene og det andre.

Venraja

Belorianske skapninger Ddbed6003959f0d8fab73344e6c5b6a5

Et unntak innenfor Khredarie-familien, da den, i motsetning til sine søsken, ikke har fremtredende ribbein med mindre den er vankjøtet. De bor innenfor Z'Atarja, og bærer likhetstrekk med mye av faunaen i den store jungelen, og er Azzarenes foretrukne ridedyr. Selv om måten viljen deres blir bøyd på er ganske brutal, ender de oftest opp med å bli lojale og lydige.

De er på størrelsen til en stor hest, med store, fargerike fjær som preger hode og bak. Ved røttene har fjærene en dyp, blå farge, som blir grønnere ut mot tuppen. Øynene er oransje eller gule med tynne pupiller. Huden deres har alltid en type grønntone, ofte med striper ned langs rygg, hale, snute og ben.


Zah'Tankha

Belorianske skapninger D3aceb4c3cb6dae566f7340a7ed6121f

En av de mindre Khredariene. Varianter kan bli funnet innenfor Z'Atarja, men de fleste lever i The Dreadmire. Favoritter hos dyretemmere blant Myrmenneskene, og også den mest brukte formen av de få myrmenneske-druidene.

Når et gjennomsnitlig menneske til hoften eller litt høyere opp. Huden deres har en grå-grønn eller beige-aktig farge, med lysere felter langs rygg, hode og hale, og gjerne også lysere striper. Ut fra hode og rygg vokser det små pigger, og hodene deres er preget med store, krummede horn. Blekgrønne fjær vokser ut fra hode og bak, og øynene har en grønn farge.

Tazja

(dødsfråtsere, demonbarn)

Belorianske skapninger 8a22f8392c40148ecebc97e0ed3799b4

Selv om de opprinnelig stammer fra The Dreadmire finnes de egentlig de fleste steder, så lenge det er kadavre å fråtse på. Knoklene deres blir ofte brukt av sjamaner, som da bruker sjelene til Tazjaene som deres egne øyne for spionasje. De fungerer dessuten veldig bra som oppsporingsdyr.

De er kun litt større enn en hånd. Huden deres har en grumsete, grå-grønn farge med noen flekker her og der. Bena deres har en betydelig mørkere farge enn resten av kroppen. Øynene deres er gulgrønne, og utvekster preger hode, bak og lår.

Rykter forteller om at Tazjaene er det som kommer ut av flammene når Smearens barn blir brent. Hvilket er en stor, feit løgn, men enkelte har valgt å tro på den på grunn av likhetstrekk – gulgrønne øyne, fremtredende ribbein, og noen hevder til og med at de har en lignende oppførsel.

Khreleande

Belorianske skapninger C1a014afd063734b4f84686cdecbcfbd

Hos nekroene er de en klar favoritt som ridedyr. Nekroer bruker også skjeletthester som ridegyr, men på grunn av deres styrke, uutholdenhet og størrelse egner nok Khreleandene seg best – spesielt i krig.

De er på størrelsen til en hest, og det mest kjennetegnlige med dem er nok det at de til sammen har 4 øyne, som enten er blålige eller hvite. De skiller seg ut fra de andre Khredariene da de kan ha helt sort eller grå hud. Hodene deres er kronet inn av lange, sorte pigger som også vokser ut ved nakke, bak og ben.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Sponsored content
Belorianske skapninger Empty
PosteTema: Re: Belorianske skapninger   Belorianske skapninger Icon_minitime

Til Toppen Go down
 
Belorianske skapninger
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Om Belora-
Gå Til: