Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Retningslinjer angående karakterskapelse

Go down 
AvInnlegg
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Retningslinjer angående karakterskapelse Empty
PosteTema: Retningslinjer angående karakterskapelse   Retningslinjer angående karakterskapelse Icon_minitimeOns Nov 17, 2010 9:47 pm

Retningslinjer angående karakterskapelse.

Før du lager deg en eller flere karakterer her vil vi at den skal være godt gjennomtenkt. Først og fremst kommer det en liten liste over hvordan vi ikke vil at karakterene skal være:

- Halvt dyr, halvt menneske, som nekomimer. (Men det å ha en karakter som kan forvandle seg om til ett dyr er helt greit. Men da er de enten i dyreformen sin, eller i menneskeformen. Ikke halvt begge deler.)

- En spraylakkert ulv.

- Uovervinnelig.

- Bedre enn alle andre i så og si alt.

- Perfekt. Ei heller tilnærmet perfekt.

- Den peneste på hele Belora. Det er ikke så veldig realistisk. (Så klart kan karakterene være pene, bare ikke overdriv det.)

- Kopiert fra en bok/TV-serie/noe sted som helst. Å være inspirert av en annens karakter går fint, men da skal likhetene være så minimale som mulig.

- En som kan forføre hvem som helst, fordi de er så damn sexy.

- En Mary Sue

Utseendet

Vær så snill å ikke overdriv utseendet til karakterene dine. Det er fint at karakteren din har et særpreg, noe egent over seg, men du trenger ikke å ha for mye av det gode. Less is more. Juster utseende (ansikt og kropp) etter alder. Er man rundt 12-14 år har man ikke digre pupper, flott rumpe og ting som det. Høyde justeres etter hva som er normalt for rasen (se informasjon angående de forskjellige rasene for å se hva gjennomsnittlig høyde er). Når det kommer til farger må du velge farger som er naturlige for rasen karakteren din er. Mennesker f.eks blir ikke født med neongrønt hår, og de kan ikke få den hårfargen med mindre det er noe magi innblandet. Men det forekommer sjeldent. Unaturlige farger gjelder for hår, hud, øyne and so on. Som nevnt tidligere må man gjerne ha pene karakterer, men når beskrivelsen blir så overflatisk at det blir helt teit så.. blir det teit, okei? Og helst la vær å basere utseendet på andre karakterer. Det er også lurt å sjekke utseende til de andres karakterer her, slik at man slipper å ha en karakter som ligner på/minner om en annens. Og da slipper du å bli anklaget for å herme, noe som er veldig utrivelig.

Oppførsel

Igjen, ikke overdriv. Og oppførsel skal som noenlunde justeres etter alder. 12åringer går ikke rundt og kliner med hverandre, og de er sånn i bunn og grunn ikke for voksne av seg. Drapslystne og mentalt skadede unger er heller ikke kult, bare så det er sagt. Sutrete emounger som griner til alle om hvor fælt de har det liker vi heller ikke, så ikke gidd engang. Uansett, det kan være smart å ha med både positive og negative trekk ved karakteren din. Som for eksempel: ”Hun blir sjeldent sint, men når hun først blir det så er hun langsint.”
Du må også tenke på hvordan din karakter er rundt andre. Og spesielt hvordan de er mot de av ”normal” rang og de mektigere karakterene. Dersom din karakter møter på Lady Shaedow er det utrolig lite sannsynlig at han/hun skal stå der og gjøre narr av henne, slik funker det bare ikke. Man går heller ikke bort til dronningen av Nekro’Minerene og dytter henne av tronen for å sitte der selv. Karakterene som blir lagd her er pliktige til å respektere autoritetene. Autoriteter blir som regel møtt med ærefrykt blant sine egne, og blir fryktet av de som er av andre rasene.

Raser

Dersom karakteren din ikke er av en av Beloras raser, kan det være lurt å ha med en liten beskrivelse av rasen til karakteren.

Blandingsraser/hybrider

Det er ikke alle rasers gener som går så godt i lag. Det ville for eksempel ikke vært mulig for et menneske å få et barn med en catriande.

Hybrider blant demoner er svært vanlig, og de fleste demoner er ikke renraset.

Man kan ikke få pene barn med Smearen.

For mer info om hybrider og blandingsraser, trykk her.

Navn

Navn bør velges etter rase (om karakteren er blandingsrase velger man en av rasene). Det blir satt pris på om karakterene ikke har navn som eksisterer fra før (fortheloveofgod, spesielt japanske navn). Prøv å ikke gi karakteren din 11-12 navn som ikke engang går fint sammen, eller lyder fint. Det holder med fornavn, etternavn og muligens mellomnavn.

Klassene
Du kan lese mer om klassene her.

Keep in mind at ikke alle er like mektige, og jo eldre man er, jo mer kan man. Det er stor forskjell på hva en 16åring kan av magi og en som er godt over 50 år. Ingen er feilfri heller. Når det kommer til de klassene som avhenger mer av fysisk styrke enn magi så er det også stor forskjell på de unge og gamle (selv om man gjerne blir skrøpeligere med årene). Hvor flink (eller dårlig) man er innenfor de forskjellige klassene er individuelt og hvor mye trening man har hatt spiller en stor rolle. Hvor flink læremester man har teller også til en viss grad. Du kan kun velge én klasse per person, og det å ha en klasse er ikke noe krav. Ettersom det ikke er så mange som velger å spesialisere seg innenfor en klasse så er mest normalt at Beloras innbyggere er uten klasse. Og det er aldri en skam å være normal.

Diverse småting

Ikke lag overpowered karakterer, som kan ødelegge en hel by på en dag om de vil. For å ha en slik karakter må man ha tillatelse, slik at vi slipper å ha en overflod med karakterer som skal ha så sinnssykt mektige krefter.

Ta med både stryker og svakheter som din karakter har.
Eksempel: ”Hun løper veldig fort, men blir fort sliten.”

Ikke lag karakterer som snakker 50 språk, kan spille alle instrumenter som finnes, kan alle typer kampsport og kan slåss med hvilket som helst våpen. Det blir for MS.

Helst ikke lag noen "OH SO EVIL"-aktige karakterer. De ender bare opp med å se pinglete ut uansett.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
 
Retningslinjer angående karakterskapelse
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Retningslinjer angående karakterskapelse-
Gå Til: