Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Høyere makter på Belora

Go down 
AvInnlegg
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Høyere makter på Belora Empty
PosteTema: Høyere makter på Belora   Høyere makter på Belora Icon_minitimeLør Nov 20, 2010 9:29 pm

Korte forklaringer om de mektigste på Belora - flere vil antakeligvis komme senere.

1. Olamakyr og Shaedow Deathhowl, The Lord and The Lady, gudene over alt:

Så lenge Belora har eksistert har ulveguden Olamakyr vært til stede for å våke over den – han har satt en stopper for kriger, skapt kriger, formet jorden, styrt døden og livet og skapt skapningene som vi kjenner dem. Men for noen 100 år siden eller mer valgte han altså ut datteren til Helena Deathhowl, Shaedow Deathhowl, til å bli hans gudinne – og han ga henne de samme kreftene som han selv hadde. Slik ble hun den nest-mektigste skapningen, gudinnen av alt. Det er snakk om to guder som er så mektige at et blikk kan sende deg til døden – ikke at det er noen stor fare, for det er ikke som om de går rundt bland de dødelige hver dag og dreper bare fordi de kan.

2. De to Kors:

Når Olamakyr plantet treet Ymorjos for å stoppe kaoset som herjet over Skarenaar, bestemte han seg for å lage to skapninger som skulle opprettholde denne balansen – for evig tid. De hadde ingen navn, ingen kjønn, men det var antatt at de var de nest-mektigste skapningene som eksisterte, og at ulveguden ga en bit av seg selv til korsene. Hver gang de to korsene dør, vil det komme to nye i deres plass, noen ganger dager etterpå, andre ganger vil det ta år. De to Kors blir møtt med frykt og respekt, uten tvil på grunn av deres enorme styrke og makt over Belora. I disse år er det Amecked og Mihyre som er de to kors. De er definitivt ingen man tuller med med mindre man virkelig ønsker å dø. Amecked er uten tvil den barmhjertige av de to, og han er den som har makten over lyset, livet og godhet, mens Mihyre har makten over mørket, døden og ondskap. Men, som Olamakyr og Shaedow, går heller ikke de to kors rundt på Belora blandt dødelige personer, og sjansene er ikke så store for at du møter på dem – selvom et barn eller to dør hver dag takket være Mihyre.

3. Madame Mra Nevermore:

Også kjent som Gudinnens mesterverk. Hun virker mest på jorden, men en gang i blant besøker hun gudinnen på Belora. Nesten som Olamakyr valgte ut Shaedow, valgte Shaedow ut den unge piken Lenore til å bli hennes mesterverk – og hun fikk umåtelige krefter, i tillegg til at Olamakyr lot Shaedow gjøre om Moonbow-beistet til en del av Mra. Hun behandles med respekt og frykt, men viser seg sjeldent utenfor herskapshuset sitt eller hjemmet til gudene.

4. Sy'Direm Merrow Darklore:

Champion of the Goddess. Sakte men sikkert, etter hans elskedes død, begynte Merrow å spionere på gudinnen, Shaedow. Han tok til seg navnet Sy'Direm fra hennes eldgamle språk og våget å teste seg selv, for å se hvor mektig denne gudinnen egentlig var. Han så gudinnen en dag påkalle små, lysende edderkopper som bar på enorme krefter, men etter å ha prøvd i flere måneder uten å klare å skape noe lignende, innså han endelig hvor mektig Shaedow var – og ble belønnet. Han fikk ta vare på det frastjålne navnet etter å ha kjempet mot Shaedow utallige ganger, og siden det har Shaedow våket over den fortapte Sy'Direm, som har endt opp som en av Belora's mektigste nekromaner. Fryktet og trolig forhatt av mange foretrekker han likevel å holde seg for seg selv i tempelet sitt der han utfører mørk magi på de døde og de døende, og modige eventyrere har prøvd å ta livet av han, kun for å selv dø før de i det hele tatt får sett han.Sist endret av Admin den Lør Nov 20, 2010 9:30 pm, endret 1 gang
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Høyere makter på Belora Empty
PosteTema: Re: Høyere makter på Belora   Høyere makter på Belora Icon_minitimeLør Nov 20, 2010 9:29 pm

Andre mektige personer, i en tilfeldig rekkefølge:

Lady Elendess og Sathmoria:

Bakgrunnen til de to vokterene av Sy'Direms tempel er foreløpig ukjent, men man antar at de ble skapt av Sy'Direm for å vokte tempelet hans, og det er altså disse to som tar knekken på de som måtte prøve å nå frem til deres herre for å drepe han. Altså er de rimelig mektige, og veldig vanskelige å drepe – og om en av dem skulle dø, er det nok intent problem for Sy'Direm å bringe dem tilbake.

An'Theilo Shulamith Shreval:

Dronningen av Catriandene, venn av Lady Shaedow. Mødrene deres var bestevenner den gangen de levde, og da gudinnen fikk greie på dette når hun var 19 (og hadde vært udødelig i 5 år), tok det ikke lang tid før hun dro for å møte An'Theilo – som i sannhet var skeptisk ovenfor denne mørke gudinnen. Etter et mislykket forsøk på å få An'Theilo til å tjene henne, bestemte Shaedow seg for å akseptere det og beundret hennes mot (da An'Theilo tross alt kunne ha falt død om hvis Shaedow ønsket det), og innrømte at hun sannelig var den rette lederen for Catriandene som måtte begynne å legge en mørk tid bak seg. De ble bedre venner opp gjennom årene, og Shaedow anser An'Theilo som noe av det siste som er igjen av hennes gamle liv – så An'Theilo har nå levd som en venn av Shaedow i over 90 år i sin 21-år gamle form, takket være udødeligheten hun fikk av Shaedow. Hun har, vel å merke, ikke fått noen krefter av gudinnen – men etter 90 år med trening innenfor kamp og magi, er hun blitt ganske mektig av seg selv.

Aleneri Zularja, The Scorched:

En vis, Azzarisk prestinne som leder sin store stamme i Z'Atarja. En av de få kvinnene som ble født med fjær, og dermed ble hun utvalgt til å være lederen når den tiden var inne. Hun ble introdusert for voodoo, healing og andre krefter da hun enda var veldig ung, og har trolig blitt en av de mektigste Azzare-lederene på flere hundre år. Flammen er hennes sterkeste våpen, og hun er definitivt ikke den man tuller med, for de som behandler prestinnen med urett slipper som oftest ikke unna uten straff – noen har aldri returnert etter et uheldig sammenstøt med prestinnen, da de enten har blitt spist av stammen hennes eller blitt svidd levende. Hun er langt ifra en av Belora sine aller mektigste, men selvom det kanskje ikke er alle som har hørt om henne, blir hun behandlet med respekt.

Demonbrødrene:

For noen 40 år siden ble 3 valper spist av det mørke korset, Mihyre, og etter å ha vært fanget i mørket for 2 år, ble de 3 brødrene gjenskapt – deformerte i sinn og kropp, klare for å ødelegge om demonene som nå hadde bosatt seg i dem ønsket det. Mørket hadde sin virkning på dem alle; Orgross endte opp som en gal drapsmaskin, Deadly fant ut at han hadde blitt en hebefil stalker, men den eldste og første til å komme inn i mørket, Smearen, var definitvit den som ble utsatt mest – han ble 'bat-shit insane', mistet medfølelsen for andre, og demonen påvirket selv kroppen hans og gjorde han slightly deformert – definitivt ikke den type voldtektsmann du har så lyst til å møte på. Mens Orgross og Deadly holder seg litt mer isolert fra omverdenen gjør Smea som han vil, og han har skaffet seg venner og beundrere blandt både Azziriske stammer og myrmenneskene. Beklageligvis. Det siste du vil gjøre er å yppe med en av dem, for om en demon blir aktivert, så blir alle de andre det. Og da er du ille ute.

Dronningen og Kongen av Nekro'Minerene:

De aller første Nekro'minerene, og også de aller mektigste. Det sier kanskje seg selv at man ikke plager disse to når de leder alle nekro'minerene, kontrollerer store armeer og bærer på enorme krefter selv. Kreftene til kongen, Aelemar, gjorde til slutt tilbakefall på han og begynte å gjøre han ukontrollerbar og sinnsyk, men han har etter flere isolerte år klart å komme seg på bena igjen, og selvom han ikke har like stor kontroll om dronningen, er han likevel veldig mektig.

Myremnoth Adramelech:

At han er det mørke kors sin første, mest lojale og sterkeste tjener sier nok til at folk skal kunne både respektere og frykte dette beistet. Han var født som en sjelden Abanar'Sagren, og som valp ble han kidnappet av Mihyre – som på grunn av rasens raritet lot familien hans være. Men i motsetning til de fleste andre valper ble han ikke slukt, han ble i stedenfor trent opp til å være lojal mot henne og til å tjene henne. Han har levd i flere tiår, men har holdt seg i en 28-år gammel form som humanoid takket være udødeligheten Mihyre ga han. Trolig den største og mest brutale massemorderen du vil støte på, og han nøler ikke med å gjøre som Mihyre befaler han. Du går ikke akkurat bort til han for å high-five ansiktet hans med mindre du har et ønske om å dø. Er det noen han virkelig forakter, så er det Smearen, og han er ikke direkte begeistret for hans brødre, heller. Men han holder dem i live – trolig fordi han trenger å ta ut raseriet sitt på noen som ikke dør med det første, slik som Mihyre har gjort med han.

Dargotha the Fleshcarver:

Mens du trolig helst vil la være å yppe med Myremnoth, vil du nok heller bare la være å støte på Dargotha. Noensinne. Hun er Mihyre's andre slave, og de aller fleste vil nok si seg enige i om at hun er mer beist enn menneske. Hun var tidligere kjent som og beundret som Darla, en tapper kriger for menneskene, helt til blod-forbannelsen tok livet av henne. Det gikk ikke mange dager før hun ble vekket til live igjen av Mihyre og omgjort til det grusomme monsteret hun er i dag. Som Myremnoth er hun en brutal massemorder, men i motsetning til han er hun ikke direkte pen å se på da forbannelsen og galskapen har hatt sin effekt på henne.

Ama Sedusa:

En vis shaman og en mektig druide. En stor tilhenger av Olamakyr som beskytter og avler frem rene, hvite ulver, som hun passer på som sine egne barn. Dette gjør at flokken hennes alltid er full av valper - og slik har hun blitt en av Mihyre sine mektigste fiender. I tillegg har Ama begynt å ta vare på piker som har havnet på helt feil vei i livet, så alt i alt har hun selv skaffet en stor gruppe beundrere og tilhengere på grunn av hennes gode handlinger.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
 
Høyere makter på Belora
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Om Belora-
Gå Til: