Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Demoner på Belora

Go down 
AvInnlegg
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Demoner på Belora Empty
PosteTema: Demoner på Belora   Demoner på Belora Icon_minitimeMan Feb 07, 2011 4:52 pm

Mens demoner i de fleste fortellinger er tjenere av satan og hører til i helvete, regnes demoner som en egen rase på Belora - en rase bestående av skapninger av mørket og det infernale. De har ingen leder og kan leve blandt andre, selvom veldig mange foretrekker å leve med likesinnede, mens andre skjuler seg i det rene mørket. Noen demoner er frisinnede mens andre blir brukt som slaver av warlocker.

Utseendet varierer og de fleste demoner tilhører rett og slett ingen spesiel rasegruppe. Noen demoner er groteske skikkelser på fire ben - eller gjerne mer-, mens andre tar formen til humanoide. Veldig mange demoner er dessuten mestre på formskifting. Under kommer forklaringer på de forskjellige demonrasene som finnes - de mest kjente, utbredte og, vel, renrasede. Det kan ta sin tid å få alle opp da jeg ikke har funnet ut om alle helt enda.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Demoner på Belora Empty
PosteTema: Re: Demoner på Belora   Demoner på Belora Icon_minitimeTir Feb 08, 2011 12:31 am

Demoner på Belora Dsc00810

Succubus og Incubus

Noen av de mest renrasede demonene på Belora, som enkelt og greit kan bli kjent igjen av enten utseendet eller aura. En succubus er en forførersk, utrolig vakker kvinnelig demon med de best tenkelige kvinnelige former – selvom, som med mennesker, formene vil variere. En blanding av lidelse og nytelse som går etter menn, men gjerne også kvinner. Incubusen er deres mannlige motstykke, men de er mye mer sjeldne enn succubuser og viser seg ikke like ofte. De går i de fleste tilfeller kun etter kvinner. Som succubusene innehar de en slående skjønnhet.

Disse demonene finner seg ofre, forfører dem for å få det de vil ha av kjødets lyster, men de er, for å si det kort og godt, løse av natur og avviser i de færreste tilfeller noen som er blitt fristet. De er noe nymfomane og selv om de ofte er jegeren kan de gjerne også bli byttet. Altså er det ganske håpløst å spille en succubus/incubus som vender seg vekk fra et tilbud om en runde. De er demoner av lyst og griper sjansen.

Succubuser og Incubuser har en ganske merkbar aldrinsprosess. Fra de er født til de rekker en alder av 15-18 år eldres de dobbelt så raskt som et menneske, eller enda raskere. Til gjengjeld slutter de å bli eldre når de har nådd sitt voksne stadie. Når det stopper kan variere fra demon til demon, men det er som oftest mellom en alder av 20 til 30 år. Dermed blir de udødelige mot alder.

Både succubuser og Incubuser har en tendens til å endre form til mennesker eller alver for at det skal bli lettere å komme seg inn på byttet, men mange velger å forholde sin demoniske form for å sette ekstra skrekk inn i offeret. Succubusen sine kjennetegn er den lange, tynne halen, de store skinnvingene, geitebena med demonisk hud som strekker seg til over knærne og selvfølgelig hornene. Mennene har lignende trekk, selvom de holder et enda mer demonisk preg og klør som fingre. Både menn og kvinner har øyne som lyser av ondskap og det infernalske. Huden deres er ofte dekket i forskjellige merker.

Selv om mange er frisinnede, blir succubuser gjerne brukt som slaver eller hjelpere for de demon-fremkallende warlockene. Noen knytter et forhold til sin mester - enten det er av lojalitet eller noe annet, mens andre gjerne vil gjøre alt i sin makt for å bryte seg fri fra mesterens jerngrep.

Hudfarger: Sort som natten, gråtoner, kritthvitt, bleke hudfarger, vanlige hudfarger, blåtoner, røde toner, lilla toner – men disse tonene er som oftest rimelig bleke.
Hårfarger: Sort, ofte med skjær av en farge, blondt, mørkebrunt, rødt. Unaturlige hårfarger kan forekomme.
Øyefarger: Det aller meste, virkelig.

(legg merke til at en succubus med base-rød hud, strålende lilla hår og limegrønne øyne vil bli bedt om å endres litt på. Selv om succubuser kan være noe fargerike vi unngå å ha vandrende fargeklumper som blender alt i sin vei. Spør gjerne om en fargekombinasjon fungerer. Prøv å holde deg til farger som faktisk ser bra ut sammen.)

Navn: Navnene deres er demoniske, men ikke av den verste sort. Typiske endelser for Succubusnavn er -is, -vere, -mere, -eria, mens Incubusnavn ofte ender i -en, -th, -el. Eksempler (legg merke til at dette er til inspirasjon, ikke navn dere kan ta uten å ha fått retten til det);
Succubier: Domevere, Veleria, Sinesztris, Veramere.
Incubuser: Velzeren, Shatreth, Overel.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
 
Demoner på Belora
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Om Belora-
Gå Til: