Sacred Grounds of Belora
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Sacred Grounds of Belora

Opening the Backdoor
 
IndeksSøkBli MedlemLogg Inn

 

 Vandøde på Belora

Go down 
AvInnlegg
Admin
Admin


Antall Innlegg : 45
Join date : 14.11.2010

Vandøde på Belora Empty
PosteTema: Vandøde på Belora   Vandøde på Belora Icon_minitimeSøn Feb 27, 2011 3:56 pm

Vandøde

Vandøde er skapninger og folk som døde en gang i livet, før de så enten våknet fra det som skulle ha vært en evig søvn takket være mystiske magier eller ble vekket til live igjen av nekromaner. Når man blir gjennopplivd som vandød kan det hele ta to forskjellige veier; man blir et viljeløst beist uten tanker som kun sulter etter kjøtt og blod, eller man bevarer sin frie vilje som man hadde i sitt forrige liv, sammen med minner og følelser. Det sistnevnte er det mest normale, da det første som oftest skjer når noe har gått virkelig galt. Vandøde eldres ikke, altså er de udødelige mot alderdom, men ikke mot skader. Vandøde sine behov og oppførseler varierer. Noen vandøde trenger ikke luft, mat, vann eller søvn, noen har mistet alle følelsene de en gang hadde, noen har helt ferske kropper nærmest uten noen skader mens andre er råtnende lik. Noen husker hele sitt forrige liv, mens andre ikke husker noe som helst. Vandøde tjener hvem og hva de ønsker med mindre de tilhører en nekroman. Det er helt vanlig av vandøde vender seg vekk fra sine forrige konger og dronninger og velger noen andre. Lord Sy'Direm har for eksemplel hundrevis, om ikke tusenvis av vandøde følgere. Noen velger til og med og tjene det mørke kors, Mihyre. Størsteparten av de vandøde holder til i Kenjenar, og bor gjerne med Nekro'minerer.

Vandøde kan være hva som helst; vandøde alver, vandøde mennesker, vandøde myrmennesker osv. Dermed vil den vandøde ha likhetstrekk med det den var i sitt forrige liv, og de fleste som husker sitt forrige liv velger å beholde det navnet de en gang hadde, mens noen velger å starte helt på nytt, enten fordi de kun ønsker det eller fordi de har glemt hvem de egentlig var.

Blandt vandøde er det helt normalt å endre utseendet sitt til en unaturlig grad. På Belora er det populært med glassøyne, andre skapninger sine øyne eller magiske øyne, men det er definitivt mest utbredt blandt vandøde, da de ofte har egenskapen til å bøye og tøye utseendet sitt rett og slett fordi de ikke kan føle noe særlig til smerte. I det man blir vandød mister man gjerne litt av fargen man en gang hadde i huden og man blir rett og slett mer grå. Døde man som en Falorne med rødt hår og gulløyne kan det ha blitt til grårødt og bleke øyne. Dette varierer vel å merke en god del. Om den vandøde har vært død såpass lenge at det vises på kroppen tyr den ofte til midler for å skjule dette.

Hudfarger: Grålige hudfarger i samme tone som man hadde i sitt tidligere liv.
Hårfarger: Mørkere, mer grålige farger av det man hadde i sitt forrige liv. Eller, om man kanskje våknet fra livet uten hår, er det ikke unormalt at den vandøde har brukt magi for å få nytt hår, dermed i en annen farge.
Øyefarger: Alt mulig rart. Kan være det meste om den vandøde bruker uekte øyne, eller så blir øynene blekere når man står opp fra de døde.

Navn:
Enten navnet man hadde i sitt forrige liv (altså appelerer fremdeles Falorne-navn for vandøde Falorner, for eksempel), med mindre en nekroman har gitt den vandøde et nytt navn, eller den vandøde selv har valgt å kalle seg noe annet.
Til Toppen Go down
https://belorarp.norwegianforum.net
 
Vandøde på Belora
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Sacred Grounds of Belora :: Regler og diverse informasjon :: Om Belora-
Gå Til: